Srdce na dlani

Nejoblíbenějším motivem je srdce coby symbol hluboké a upřímné lásky. Šperky se srdíčkem jsou romantickým gestem a zároveň klasikou, která nezklame. Na výběr máte decentnější varianty, jako například přívěsek se srdíčkem z bílého zlata nebo odvážnější variantu přívěsku z červeného zlata se dvěma propletenými srdci posázenými diamanty.

Přívěsky pro přátele a blízké

Pokud chcete přívěskem podarovat své blízké, přátele, sourozence či rodiče, symbol srdce nemusí být to pravé ořechové. Na výběr máte řadu jiných motivů vyjadřujících blízkost a spřízněnost, jako například elegantní přívěsek z bílého zlata s minimalisticky vyobrazeným andělem, jehož křídla jsou osázena diamanty. Pokud holdujete spíše tradici a chcete vsadit na jistotu, je pro vás křížek z bílého zlata s diamanty tou ideální volbou.

Je libo prstýnek?

Není divu, že po Vánocích je Valentýn druhým nejoblíbenějším svátkem pro zásnuby. Pokud chcete svou drahou polovičku požádat o ruku, nemůžete si vybrat romantičtější den než je právě svátek všech zamilovaných. Třpytivým prstenem každopádně potěšíte i pokud chcete „pouze“ vyjádřit své hluboké city. A ty si zaslouží být symbolizovány vzácnými kameny. Ať už si zvolíte minimalistický zlatý prsten s diamantem se zajímavými prvky, prsten z červeného zlata se smaragdem, ze kterého až oči přecházejí, nebo se rozhodnete pro naprostou originalitu a podarujete svou milou zlatým prstenem se safírem a diamanty, můžete si být jistí, že se trefíte do černého.

Náušnice s diamanty pro každou ženu

Pokud vaše milá dává spíše přednost skvostným náušnicím, udělejte jí radost diamanty. Půvabné náušnice z červeného zlata posázené diamanty jsou vhodné na denní nošení a zároveň nenuceně dodají glanc a eleganci každému outfitu. Nadčasovou variantu také tvoří náušnice z bílého zlata ve tvaru kapky s dechberoucím diamantem uprostřed symbolizující životodárnou schopnost vody. Každý den s těmito náušnicemi na uších bude zcela jedinečný.

Valentýnské dárky pro muže

Sháníte vhodný dárek pro muže, který ve vašem životě hraje důležitou roli? Ať už se jedná o manžela, otce, bratra nebo přítele, můžete jim udělat radost vkusným a decentním doplňkem, který podtrhne jejich osobnost. Naprostou klasikou jsou nadčasové hodinky Tissot s černým koženým řemínkem a safírovým sklíčkem. Jejich robustní a zároveň elegantní vzhled dodá na vážnosti. Pokud chcete zvolit o něco speciálnější dárek, můžete zvolit originální manžetové knoflíky z kolekce Kubistik z bílého zlata zdůrazňujícím surový, nahrubo opracovaný materiál.

Ať už zvolíte klasiku, nebo se rozhodnete pro originálnější doplněk, našimi šperky pozvednete romantického ducha Valentýna na zcela novou úroveň a své city sdělíte vašim milovaným zcela jasně a upřímně. A pokud vám naše tipy nestačily, prohlédněte si celou naši nabídku. Z našich úchvatných šperků si jistě vyberete.