Soutěž Visa Czech Top Shop 2022 hodnotí na základě mnoha různých kritérií nominované prodejny. V srpnu uspěl mezi velkou konkurencí právě showroom JK Jitka Kudláčková, nacházející se v areálu Brumlovka. Naše filozofie vychází z toho, že šperk je vztah, a právě ten se snažíme budovat i s našimi zákazníky. Když jsme před třiceti lety začínali, ani nás nenapadlo, že by malé rodinné zlatnictví mohlo fungovat v podobných prostorách. Nyní jsme za to velmi rádi, a i když jsme se za ty roky rozrostli, stále si zakládáme na kvalitě a originalitě šperků a individuálním přístupu ke klientovi. Velmi nás těší, že jsme tímto způsobem oslovili i hodnotitele soutěže.

„Soutěž má v první řadě za cíl ocenit unikátní zákaznickou zkušenost v obchodech s důrazem na to, aby nebyly zvýhodněny například jen velké prodejny, ale aby každý, kdo má nějaké zajímavé řešení, měl šanci uspět. Soutěž má pomoci obchodníkům dát vědět zákazníkům, v čem jsou unikátní a zajímaví,“ řekl Josef Kunčar ze společnosti Visa, který na showroomu JK Jitka Kudláčková ocenil hned několik věcí. „Na první pohled zde na člověka dýchne noblesa spojená s luxusním sortimentem šperků, ale také vzdušnost a elegance. Prodejna je prostorná, lidé se zde mohou volně procházet a užívat si pohled na krásně prezentované šperky. Rovněž přímé propojení s dílnou, kde se šperky vyrábějí, je unikátní.“

Celý náš tým se díky ocenění utvrdil v tom, že přesun do nových prostor byl správný krok. Ačkoliv si naše šperky můžete prohlédnout a zakoupit také na e-shopu, osobnímu kontaktu se nic nevyrovná. „Nikdy jsme nechtěli mít řetězec, to by bylo velmi náročné udržet výrobu na špičkové úrovni. Naší představou byl výjimečný reprezentativní prostor, kam se vejde dostatek zákazníků, a který bude zároveň spojen s dílnou. V centru Brumlovka se tohle všechno snoubí. Co se designu prodejny týče, uvědomujeme si, že pozornost zákazníka se musí upírat na šperky, a proto zde nenaleznete žádné rušivé prvky. Ocenění Visa Czech Top Shop je pro nás důkazem nadčasovosti designu naší prodejny a toho, že jsme se vydali správným směrem,“ svěřil se Dušan Mlynarčík, výkonný ředitel a spolumajitel JK Jitka Kudláčková.

Přijďte se sami přesvědčit, jak jedinečný náš showroom je. Nerušeně zde můžete obdivovat originální kolekce z naší dílny a personál vám se vším rád poradí.