Šperky s rubíny podtrhnou váš vzhled Užitečné rady pro vás

Šperky s rubíny podtrhnou váš vzhled

Je pro vás samotné zlato nebo stříbro příliš fádní? Na originalitě mu dodají vzácné kameny. Oči všech jistě přitáhne například jasně červený rubín, který vyjadřuje vášeň, ale také sílu, odvahu a štěstí. Pořiďte si rubínové náušnice, náhrdelník nebo prsten se vsazeným rubínem a dejte svému okolí najevo, co se ve vás ukrývá.

Přečtěte si více
Jak vybrat náušnice podle tvaru obličeje Užitečné rady pro vás

Jak vybrat náušnice podle tvaru obličeje

Náušnice dokáží nenuceně podtrhnout váš celkový vzhled, často mohou být dokonce i jeho dominantou. Jejich správnému výběru je tedy zapotřebí věnovat dostatečnou pozornost. Jaké náušnice sluší právě vám? Kromě vašich preferencí ohledně designu, materiálu a provedení může být směrodatným také tvar vašeho obličeje. Jak tedy zvolit přesně takové náušnice, ve kterých při každé příležitosti zazáříte?

Přečtěte si více
Jak vybrat první náušnice pro miminko Užitečné rady pro vás

Jak vybrat první náušnice pro miminko

Prvním šperkem malých princezen bývají zpravidla náušnice. Ať už jde o dárek k narození či křtinám, nebo s výběrem čekáte až do věku, kdy malá parádnice projeví při výběru vlastní názor, mělo by se jednat o hodnotný a vkusný šperk, který se bude dědit z generace na generaci. Zapomínat byste však neměli ani na pohodlí vaší holčičky.

Přečtěte si více
Snubní prsteny v roce 2022: jaké jsou trendy? Užitečné rady pro vás

Snubní prsteny v roce 2022: jaké jsou trendy?

Výběr snubních prstenů probíhá v ideálním případě jen jednou za život, není proto divu, že této milé povinnosti věnují snoubenci zaslouženou pozornost. Zajímá vás, jaké prstýnky budou zdobit prsty novomanželů v tomto roce, nebo hledáte inspiraci pro vlastní svatbu? Vede jednoduchost, luxusní materiály a precizní provedení.

Přečtěte si více
Nejkrásnější valentýnský dárek: elegantní šperk Užitečné rady pro vás

Nejkrásnější valentýnský dárek: elegantní šperk

Valentýn se kvapem blíží a vy přemýšlíte, čím potěšit svou drahou polovičku? Řekněte to šperkem. Svátek všech zamilovaných vám dává skvělou příležitost, jak svým blízkým vyjádřit své skutečné pocity a právě pečlivě vybraný klenot je oblíbený způsob, jak toho docílit. Přinášíme vám tipy na elegantní šperky nejen pro ženy, ale i pro muže, které jsou jako stvořené pro oslavu svátku lásky.

Přečtěte si více
Tipy z JK - Jak předejít ztrátě náušnic? Užitečné rady pro vás

Tipy z JK - Jak předejít ztrátě náušnic?

Vztahy k náušnicím bývají mnohem silnější než k jiným doplňkům. Náušnice máme často spojené s významnou životní událostí a pojí nás k nim citový vztah. S jejich ztrátou ztrácíme i symbol vyjádřených citů. Přitom ztrátě cennosti, jež nám přirostla k srdci, se dá poměrně snadno předejít. A ani to není složité. Proto jsme se v JK rozhodli natočit krátké video, kde Vám Dušan prozradí pár tipů s názornými ukázkami. A nezapomeňte, že s náušnicemi je to jako se vším v životě. Aby nám dlouho a dobře sloužily, je potřeba o ně pečovat. (Video na konci článku)

Přečtěte si více
Zelený drahokam z Jižní Ameriky, který vás okouzlí Užitečné rady pro vás

Zelený drahokam z Jižní Ameriky, který vás okouzlí

Dovolte mi, abych Vám představil smaragd, drahokam z tzv. Velké trojky, kterou tvoří spolu s rubínem a safírem. Svůj název získal z řeckého smaragdos a francouzského esmeraude, v překladu zelený drahokam.

Přečtěte si více
Diamant nebo zirkon? Užitečné rady pro vás

Diamant nebo zirkon?

Velmi často slýchávám dotazy na toto téma - je lepší koupit prsten s diamantem, nebo se zirkonem? Velice rád se pokusím vysvětlit rozdíl mezi těmito kameny.

Přečtěte si více
Jak zjistit velikost prstenu? Užitečné rady pro vás

Jak zjistit velikost prstenu?

Mnoho z nás toto řeší, převážně my muži, když chceme překvapit svoji milovanou prstenem, například zásnubním. Pokud tedy její velikost nevíte, existuje několik domácích spolehlivých rad.

Přečtěte si více
Jak se vyznat v diamantech a jejich skutečné hodnotě Užitečné rady pro vás

Jak se vyznat v diamantech a jejich skutečné hodnotě

Možná jste si toho také všimli. Na první pohled dva stejné bílé diamanty a každý má úplně jinou cenu. A pokud jste ještě všímavější, neunikne vám, že základní parametry, tzv. 4C (váha, čistota, barva a brus) mohou mít úplně stejné. Kde je tedy zakopaný pes?

Přečtěte si více
Jak vybrat zásnubní prsten Darování šperku

Jak vybrat zásnubní prsten

Je dobré si upřímně přiznat, že nás muže, výběr zásnubního prstenu často staví do bezradné pozice. Jsem přesvědčen, že následující řádky Vám pomohou, určitě z důvodu mých letitých i aktuálních zkušeností.

Přečtěte si více
Šperk za porod? Darování šperku

Šperk za porod?

Narození dítěte je obrovsky silný a emočně intenzivní zážitek – v tom mi snad dá za pravdu každý muž, který svou ženu či partnerku na porodní sál doprovázel. A i pokud patříte k těm otcům, kteří přímo u porodu být nechtějí, tak je jisté, že na první moment, kdy své novorozené dítě spatříte a vezmete do náruče, nezapomenete nikdy.

Přečtěte si více

Tvorba zlatých šperků
s vlastním designem
od roku 1991

ruční výroba
i nejmodernější
technologie

Reprezentativní prodejna
se zlatnickou dílnou
a parkingem

VYBÍREJTE Z DOMU
ČI NA PRODEJNĚ

bezpečně doručíme
kamkoli v ČR i zahraničí

Doživotní záruka
a každé dva roky servis
šperků jk zdarma

Certifikáty pravosti
a vysoké kvality

Osobní zvýhodnění
a novinky
pro registrované

Nemůžete se rozhodnout?
Rádi Vám pomůžeme s výběrem

Kontaktujete nás na e-mailu info@jk.cz
nebo telefonu +420 241 091 761.
Vše společně probereme nebo domluvíme osobní
schůzku
v naší prodejně a zlatnické dílně.

Rezervovat termín
engagement gift medal settings